duminică, 1 iunie 2014

chec pufos cu cacao

 Ingrediente:
  • faina
  • unt
  • smantana sau lapte
  • zahar
  • oua
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • cacao
  • sare


Mod de preparare:


Se tapeteaza o forma de chec cu margarina si faina. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si romul si se bat pana se intaresc din nou. Se pun galbenusurile, untul topit, smantana (laptele), coaja de lamaie si se amesteca usor cu telul. Dupa aceea, se adauga faina, praful de copt, sarea si zaharul vanilat si se amesteca pana se incorporeaza.

Se toarna 2/3 din compozitie in forma de chec, iar restul se amesteca cu cacao, pana se omogenizeaza si apoi se toparna de-a lungul formei.
Se introduce forma la cuptor, circa 30 - 40 de minute.\




Se serveste rece ca si desert. 

Se mai poate pune si rahat.





Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu