joi, 15 martie 2012

Ingrediente:

2-3 rosii proaspete
oregano
branza feta
ulei masline virgin
masline verzi din conserva

Mod de preparare

Rosiile se spala si se rupe codita. Se taie intai in jumatate, apoi in feliute foarte subtiri si uniforme.
Se aseaza rosiile astfel taiate intr-un bol de salata.
Branza feta se taie in cubulete mici. In felii julien vor fi taiate si maslinele verzi pentru o textura si coloristica bogata.
Se imprastie cuburile de branza feta, precum si feliutele de masline verzi. Se pune ulei de masline virgin, sare, piper dupa gust. Se amesteca toate ingredientele usor pentru a nu distruge branza feta. Dupa ce preparatul capata o textura uleioasa, se presara oregano. Oregano impreuna cu branza feta da o savoare extraordinara.
Pentru ornament se poate folosi o frunza de patrunjel si o fasie julien de ardei gras.

Pofta buna !

Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu